Om Optimusg

hipsterlogogenerator_1467012179862

Optimusg er en hjemmeside for dig, som der elsker elektronik! Vi er en non kommerciel blog, hvor vi blogger om nyheder og andet inden for den elektroniske verden. Vi elsker det, og det håber vi også, at du gør. Elektronik har taget en vigtig del af vores verden, og det er i dag ikke så atypisk, at alle går og anvender det. Man kan jo både tage udviklingen i henholdsvis TV, computer og telefoner som eksempel – hvem ejer ikke det i dag?

Hvad kan du læse om?

Udover der selvfølgelig er konstante udviklinger, inden for computere, TV og telefoner, så der også en hel del andet hardware, som der bliver udviklet. Vi vil både komme med nyheder om nye produkter, og ny teknologi – men også udviklinger angående hjemmesider, som der har med det at gøre. Vi vil komme med henvisninger til, de sider som vi finder interessante, og som har nogle gode produkter, som der vil passe ind.

Vi vil også teste en del produkter, og komme med nogle anmeldelser om dem, så hvis du som bruger kan få vores professionelle vurdering, før du går ud og investere i teknologien.

Hvem er vi?

Vi er som skrevet en non kommerciel blog, men bag siden er vi to hardware nørder, som elsker alt om teknologi. Bag siden finder du Nikolaj, på 25 år som er datamatiker, og softwareudvikler. Ikke nok med det finder du også Mikkel på 26 år, som studere matematik på Københavns Universitet.

Kontakt os

Vi tager imod alle de henvendelser, som vi får med kyshånd. Vi vil rigtig gerne have andre’s mening, spørgsmål og råd. Så hvis du ligger inde med en årsag til, at skulle kontakte os – så føl dig fri til, at maile til: [email protected], og vi vil glædeligt vende tilbage til dig.

Leave a Comment