Anmeldelse af PC højtalere

Vi har testet 3 højtalere fra AvXperten.dk, som er en stor udbyder af elektronik. Vi valgte AvXperten, da vi ved, at deres service er vægtet højt, og de generelt har nogle gode produkter.  Besøg AvXperten.dk – Se deres PC højtalere her.

1. WinTech

wintech

WinTechs PC højtalere koster i skrivende stund 289 kr, hos AvXperten. Det er nogle lækjre højtalere, som der tilsluttes til computeren via. højtalerudgangen. Subwooferen leverer en god bass, og højtalerne spiller generelt godt. Volumen styres ved, at skrue op/ned på højtalerens side, og lyden er generel klar, behagelig og meget naturlig. Alt i alt rigtig gode højtalere til prisen.

2. Højtaler med Bluetooth og subwoofer

bluetooth-hoejttaler-closeup-bigDenne lille højtaler koster 499 kr. Den har, som overskriften indikerer bluetooth, og kan derfor både spille musik over PC’en, men også MP3, iPhone eller andre enheder med bluetooth. Den kan også tilsluttes via. USB, men er smart hvis du vil medbringe den over alt. Lyden på den er god, den spiller rigtig godt, og højt af en lille højtaler. Den har et indbygget genopladeligt batteri, så den kan oplades og har enbrugstid op til 10 timer. Basen i det er god, den er behagelig og giver en god lyd.

3. Lologitech-s120-pc-hoejtalere-biggitech S120

Den billigste højtaler, som vi har valgt, at teste – er højtaleren Logitech S120. Højtaleren koster 159 kr, og er også god for meget lyd for pengene. Man kan skrue op og ned for lyden i siden på højtaleren, og den giver en meget ren, og klar lyd. Højtalerne er oplagt for dig, som spiller meget computer, men den er også god hvis man ønsker, at se film eller høre musik.


Leave a Comment