Kasseapparat skræddersyet til butik

Har du før i tiden fundet det svært, at have overskud over din forretning? Har det været svært, at finde den rigtige løsning til sælge dine varer? Igennem længere tid har kasseapparatet haft en meget lille udvikling. Der er ikke sket så meget, og der har ikke været så meget nytænkning fra andre end de helt store kassesystemer, som supermarkederne får udviklet. Det er der nu lavet om på. Der er nu sket en udvikling af et kasseapparat, der er perfekt til små tøjforretninger.

Det smarte ved kasseapparatet, som er udviklet af DDDretail er, at du kan se billedet for dit produkt, og det er synkroniseret med dit lager. Du kan derfor let holde et overblik over din butik, og det enkelte produkt. Du kan herudover også trække statistikker i realtime, og derved følge med i din forretning hele tiden, uanset hvor du er. Du kan ydermere, hvis du også har en webshop synkronisere den med dit kasseapparat, da du kan tilknytte API. Da DDDretail mener, at man skal kunne styre sin forretning overalt i verden, har de tilknyttet systemet Cloud Computing, så man kan holde øje med forretningen, og tilmed styrer den uanset hvor i verden man er, hvis blot man er på internettet.

Med kasseapparatet får man udover god service, også en skærm med til kundesiden. På denne skærm kan man eventuelt vise reklamer, men også kvitteringen for det køb, som kunden lige har foretaget sig. Herudover hører der også bonprinter, betalingsterminal, scanner og pengeskuffe med. Vi ser ekstremt positivt på denne løsning, og forudser at mange modebutikker vil efterspørge produktet i fremtiden.


Leave a Comment