Customer Relationship Mangement

Customer Relationship Mangement – forkortet CRM, er virkelig en god idé, når du har med dine kunder at gøre. Det er en god mulighed for, at opsamle alle dine kunder, og alt hvad der har med dem at gøre. Du vil altså kunne lave mere personlige henvendelser til dem, og kunne se hvornår du sidst har været i kontakt med dem. Det ser først og fremmest professionelt ud fra din kundes syn på dig, men er også rigtig godt for dig, som der ønsker at give god service, eller lave mere salg.

Kunderelationsstyring, som det hedder på dansk giver dig nogle fordele både overfor dig selv, og overfor dine kunder. Det er essentielt hvis du arbejder med salg, men kan egentlig bruges af alle typer af virksomheder.

Vi har lavet en top 3 over de bedste:

  1. SkyViewCRM
  2. Zoho
  3. Billigcrm

Med CRM systemer kan du, altså kort skrevet opbygge langsigtede kunderelationer. Du kan leve op til de behov, og præferencer den enkelte kunde stiller.

I dag er CRM ikke blot noget, som man anvender på en computer, nogle udbydere bruger det også via. internettet – altså web CRM, men også smartphones, og tablets. Vi har rigtig gode erfaringer med SkyViewCRM i denne forbindelse, her er servicen også utrolig høj.

Kunne du tænke dig, at læse lidt mere om Customer Relationship Mangement, så kan du læse mere om det på Wikipedia.org.


Leave a Comment