iPhones er det bedste

Iphones er vanvittige gode. De virker bare! Vi fra Optimusg, har haft iPhones i mange år efterhånden, og har været rigtig glade for alle vores produkter fra Apple helt generelt. De har et lækkert design, som er meget stilrent, og brugervenligt. Herudover er softwaren den mest simple, og bedste på markedet i følge os.

Vi venter bare på, at Apple kommer ud med den nye iPhone 6S, den skal helt sikkert købes. Vi har lige pt. en iPhone 5, og en Iphone 5S, som vi har været meget glade for. Vi ville egentlig godt have haft købt den nye Iphone 6, men penge hænger ikke på træerne. Vi håber også, at Apple laver en 6S’er med samme størrelse, som de gamle telefoner, da det godt kan blive for klodset med en stor skærm.

Det sker nogen gange, at iPhones skærme går i stykker, og det har vi også begge prøvet en del gange efterhånden. En mobil reparation kan godt være vanskelig, der er mange udbydere på markedet inden for iPhone reparationer, og rigtig mange vælger desværre forkert. Mange af disse udbydere anvender nemlig falsk hardware, altså falske reserve dele til produktet, hvilket desværre forringer den kvalitet, som kunden ellers tror, at de får. Velvidende dette, så bør du være kræsen med hvem du går til, og ikke bare den billigste. Vi kan dog anbefale, at du går til iRepair. De har virkelig styr på det, og laver både iphone 4 skærm reparation, 4s skærm reparation, iPhone 5, og 5S skærm reparation. De findes både i Helsingør, og København og levere en rigtig god service. Her kan du uden bekymring få en skærm reparation til din iPhone.

Hvis du nogensinde står i den forfærdelige situation, at din iPhone skærm, eller andet skulle gå i stykker så kontakt dem.

Klik her for, at få en reparation af din Iphone skærm


Leave a Comment