Er du på udkig efter pallereoler?

Har du brug for lagerindretning af små eller store lagre, kan det være godt at tage imod den bedste rådgivning om indretning, således at du sikrer dig den bedste og mest holdbare løsning, som også tager højde for sikkerheden, samt de gældende regler og standarder, der måtte være.

Giv lagerhallen vokseværk

Optimér produktionen og lageret ved at få implementeret reolsystemer i flere etaper. For virksomheder der hele tiden er i udvikling, er det vigtigt at optimere produktionsprocesserne. Her er optimering af lagerforholdene også gældende, som følge af udviklingen i produktionen.

Pallereoler i stålkvalitet

Reolerne kan anvendes til en lang række formål som f.eks. kran-, højlagre, mobile pallereoler osv.

Et flot finish og en sikker og solid konstruktion, gør det muligt at opfylde de krav, der måtte stilles. Der findes basisprodukter, tilbehør og løse komponenter, der gør reolsystemet komplet.

Pallereoler er løsningen på opbevaring til tunge belastninger f.eks. Container, plader eller kabeltromler osv. Reolerne findes i alle højder, længder, dybder og belastninger – en effektiv løsning på lagring af alle slags pallegods.

Tip: Modtag tilbud på pallereoler

Er du i tvivl om hvilken løsning, du skal vælge? Få kyndig rådgivning og vejledning inden du vælger, så du er sikker på, at du finder den helt rette løsning.

Alle pallereoler er sikkerhedstestet, men du bør altid sætte dig grundigt ind produktets brugervejledning, ved indretning og opsætning af nye lagersystemer. Med henblik på at øge sikkerheden, tilbydes der flere sikkerhedstilføjelser f.eks. Stigesikringer, pallereol ekspansionsbolt og bagstopbjælke m.fl.

Man er altid forpligtet til at overholde arbejdstilsynets regler ved lagerindretning, da der her er øget risiko for arbejdsulykker. Derfor er det altid yderst vigtigt, at følge de givne regler for at øge sikkerheden.

Opsætning & montering

De fleste leverandører af pallereoler, tilbyder at opsætte og montere ved køb af reoler. Ofte er leverandørerne specialiseret, så du trygt kan overlade ansvaret for korrekt opsætning.
En gang om året skal der foretages periodisk kontrol af en sagkyndig, for at sikre at pallereolerne stadig er i overensstemmelse med leverandørens anvisninger.

For at mindske de mange ulykker på arbejdspladsen, skal virksomhederne overholde det lovpligtige eftersyn, der er beskrevet i arbejdstilsynet §1109 og i DS/EN sikkerhedsnormer gældende for det danske marked.


Leave a Comment