Hvad er den bedste type hegn til en byggeplads?

Hvad er den bedste type hegn til byggepladser? Det er et spørgsmål, som ledere og ejere af byggepladser stiller sig selv, når de skal beskytte deres byggepladser. De mest almindelige typer hegn, der anvendes til byggepladser, er kædehegn, præfabrikerede hegn og transportable hegn. Kædehegn er den mest omkostningseffektive løsning, mens præfabrikeret fabrikation er dyrere, men også mere holdbart end kædetrådshegn. Et præfabrikeret hegn vil blive tilpasset til din byggeplads behov, herunder højde, længde, bredde, farve eller stil, mens et mobilt hegn kan bygges på stedet på få minutter, hvis det er nødvendigt.

Hegn er en god måde at holde folk ude fra byggepladser

Hegn til byggepladser kan forhindre, at byggeudstyr og byggematerialer bliver stjålet. Hvis en byggeplads er helt lukket inde med byggepladshegn, kan tyve eller andre bygningsarbejdere ikke komme ind på byggepladsen, hvilket beskytter byggeudstyr og byggematerialer. Det forhindrer også folk i at komme ind på byggepladserne uden tilladelse.

Det er bedst at sætte hegn op omkring byggepladsen, før der bygges noget andet

Ved at opsætte byggepladshegn før byggeriet kan man forberede byggepladsen på sikkerhed. Det forhindrer nemlig, at byggeriet afbrydes af, at byggeudstyr bliver stjålet. Det vil også være med til at sikre, at ingen bygningsarbejdere går ind på en byggeplads uden tilladelse. Ved først at opsætte byggepladshegn betyder det, at byggeriet kan fortsætte uden afbrydelser, mens hegnet opbygges, og at der ikke vil være nogen afbrydelse af byggepersonalets arbejde. Pigtråd er en mulighed for mere farlige områder, men det koster flere penge og tager længere tid at installere.

Et hegn skal være mindst 1,5 meter højt, så ingen let kan komme over det 

Hegn skal være mindst 150 centimeter høje, og på byggepladser er det ofte nødvendigt med hegn, der er mellem en og to meter høje. Hegnet skal være højere end det omkringliggende terræn, så ingen let kan komme over det, men hvis byggearbejderne har brug for adgang til en del af hegnet, kan det sænkes midlertidigt.

Vinylhegn er det mest populære valg, fordi det er prisbilligt og holdbart

Det fås i forskellige farver og stilarter, men byggepladser vælger normalt et grundlæggende byggepladshegn af vinyl uden dikkedarer.

Det vigtigste at huske, når man køber hegn, er, at det skal være mobilt, fordi byggepladserne hele tiden ændrer sig . Hegn skal også være let at sætte op og tage ned i slutningen af hver dag, så der ikke er spildt tid eller penge på arbejdskraftomkostninger. Mobile hegn kan opstilles hurtigt , hvilket sparer byggearbejderne for værdifuld tid i deres pauser. Hvis du vil spare endnu mere tid på at sætte dit byggepladshegn op, kan du overveje at hyre en professionel montør, som kan få arbejdet gjort hurtigere end ved at gøre det selv!


Leave a Comment