Skal du have en uddannelse? Hvad med social og sundhedsuddannelse?

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om uddannelse. Det skal handle om Social og sundhedsuddannelse, som er en super fed uddannelse til både unge og ældre. Der er slet ikke nok der kender til denne. Hvad denne uddannelse, og hvordan bliver du optaget? læs med og lær mere i dag her på bloggen. 

Social og sundhedsuddannelse: helt klart noget for mange

Da jeg i sin tid tog en bachelor startede jeg først på den forkerte. Det var egentlig fordi jeg fulgte efter en mand, og i forelskelsens blindhed tog jeg til Odense og måtte bare have en uddannelse der. Derfor valgte jeg bare noget, som måske fungerede. Men jeg måtte skifte efter der første år. Så i dag vil jeg tale med jer alle sammen om, hvordan I måske kan undgå dette. Vi skal tale om social og sundhedsuddannelse. Først og fremmest synes jeg, at vi skal tale om, hvordan den er skruet sammen og hvad man får ud af denne uddannelse. Jeg vil sige, at dette er en uddannelse, for dig der vil gøre en forskel for andre. Jeg startede på denne efter min mislykkede første uddannelse. Som jeg ikke afsluttede, men kun tog ét år af. Hvis du starter her så har du sandsynligvis et stort hjerte for alle slags mennesker i alle mulige situationer. Du har interesse i at yde professionel hjælp og omsorg til borgere i det danske velfærdssamfund, og du elsker at gøre folk glade. Læs med nedenfor.

Gør som jeg

Jeg er så glad for, at jeg skiftede til denne uddannelse. Med denne Social og sundhedsuddannelse bliver du klædt på til at møde alle slags borgere i Danmark. Det er forskelligt hvilken kommune, som du arbejder i, hvad der er brug for. Dit arbejde vil komme til at bestå af både samtale og praktiske opgaver. Det kommer an på, hvad din borger har brug for på det givne tidspunkt. Så hvis du er glad for sociale situationer, med især ældre mennesker, og søde medstuderende, som du gerne vil tæt på, så er dette en genial uddannelse for dig. Jeg var som sagt så glad for at starte her. Det et sted, hvor alle føler sig super trygge ved hinanden og man kommer virkelig tæt på hinanden, synes jeg. Hvis du er blevet interesseret, så synes jeg klart, at du skal klikke dig ind på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe.

Læs mere om uddannelsen under erhverv her på bloggen. Ha’ en dejlig søndag.


Leave a Comment