App Udvikling

Drømmer du om at blive selvstændig? Drømmer du om, at have iværksat en virksomhed, eller  et produkt? Så er apps måske noget for dig. Markedet for smartphones stiger, flere og flere danskere får en smartphone, og det giver et kæmpe marked for apps. Udover smartphones er der selvfølgelig også iPads, og andre tablets, som især også giver et kæmpe løft i markedet. Derfor er det ikke underligt, at der er så mange der er begyndt at udvikle applikationer til smartphones, og tablets. 

Det er enkelt at bygge apps til både iPhone, og iPads samtidig, da de begge understøtter iOS, det samme er gældende for tablets der understøtter android. Det vil sige, at du skal kunne udvikle til 2 forskellige platforme, iOS, og Android.

Men det svære ligger egentlig ikke i, at udvikle app’en. Det vil du altid kunne hyre en app udvikler til. Det svære ligger sådan set i, at få en idé, der er så god, at andre vil bruge applikationen. Herunder skal det helst være noget, hvor du enten kan få en helt masse til at anvende den gratis med reklamer, eller en del til at købe den til en rimelig pris. På den måde kan du tjene penge på app’en.

Hvis du er fast besluttet på, at udvikle en app, så har vi nogle gode råd, som du kan tage med på vejen:

  1. Tænk stort
    Tænk stort, når du starter din app udvikling, det vil gøre, at din passion for din kommende baby er langt større end hvis du tænkte småt.
  2. Skal du outsource eller ej?
    Kan du selv udvikle en app, eller skal du have en udvikler til at hjælpe dig? Uanset hvad skal du have beskrevet din idé ned til mindste detalje.
  3. Vælg platforme med omhu
    Medmindre din målgruppe er indehaver af enten en iOS enhed, eller en android enhed, så bliver du nødt til at starte et sted. Vælg den platform der har mest potentiale.

Hvis du har brug for hjælp med udvikling?

Hvis du ikke selv kan udvikle, eller kender nogle der kan, så kan vi varmt anbefale 1902software. De er rigtig dygtige, og deres udviklingspriser er ikke voldsomt dyre, men ganske rimelige.

 


Leave a Comment