Sådan får du dit eget wordpress website

WordPress er et CMS, som i dag fylder 1/4 af Nettet, om nogle mener de fleste at det faktisk er det mest brugervenlige samt. det bedste CMS. Det er det vi selv bruger, og anbefaler andre at bruge, da der findes et hav af plugins, som du kan tilføje til det. Derudover bygger det et rigtig godt fundament til din hjemmeside, hvis du er interesseret i at blive fundet i søgemaskinerne, der er nemlig rigtig mange Content Management Systems der laver nogle fatale fejl, som har større betydning for, at de ikke ligeså let kommer op i Google’s søgeresultater. 

Men hvordan får du sådan en WordPress side op, og køre, sidder du nok og tænker? Det hele starter med, at du bliver nødt til at købe et domæne samt. et webhotel. 

Du kan købe dit domæne samt. webhotel hos Netsite, der udbyder det hele. Du bør først kontrollerer om dit ønskede domæne er ledigt – det kan du gøre på forsiden.

Hvis dit ønskede domæne er ledigt, skal du herefter købe det. Efter du har købt det vil du modtage nogle mails fra Netsite, og en fra DK-hostmaster også (Hvis det altså er et .dk domæne du har købt)

Når du har fulgt de guidelines der er, og færdiggjort disse trin, skal du logge ind på Netsite. Herefter bliver du præsenteret for en række menupunkter, hvor du skal vælge Webhoteller. Nu skal du klikke på dit domæne, som du gerne vil have installeret WordPress på – lad os kalde det hjemmeside.dk. Nu skal du så klikke på “Hjemmeside”. Nu kan du installere WordPress, du skal blot indtaste din e-mail, dit brugernavn og din adgangskode.

Nu skulle WordPress gerne være installeret, og du kan logge ind med dit brugernavn, og din adgangskode. Selve setuppet i WordPress vil jeg ikke komme ind på i denne guide, men du er velkommen til at skrive en mail til os, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Et godt råd er, at prøve sig frem og lege lidt med WordPress, det er super nemt, og man lærer hurtigt.


Leave a Comment