Inspiration til tilbygning og udskiftning

Jeg har ledt længe efter inspiration til, hvordan man kan sprøjte lidt liv i éns gamle hus. Først er jeg startet i de små, og flyttet om på møbler osv, men det var bare ikke nok, så efter at have slæbt sofaen fra rum til rum en gang i ugen ca. har jeg nu indset, at der skal større kræfter til. Jeg tænker udskiftning og tilbygning. 

Så jeg har søgt på det dér internet og fundet inspiration til, hvad der kan gøres. På JVK.dk har jeg fundet både inspiration og priseksempler på vinduesudskiftning, så nu føler jeg mig enormt godt rustet til at kunne tage nogen som helst beslutninger på det område.

Så nu er det i gang, og efter jeg har set hvilke ting, jeg kan få fat i på JVK.dk, så er jeg gået i gang med de helt store planer, i forhold til anderledes udbygninger i flere etager.

Jeg planlægger blandt andet en udbygning lavet udelukkende af store vinduer – ikke udestueelementer – men rigtige vintuer, og så skal der være en flot trappe, som skal sno sig op til anden salen. Det bliver flot, og min opsparing siger også ja, så det skal blot sættes i gang.

Mangler du inspiration til dit næste byggeprojekt, eller til udskiftning af eksempelvis vinduer eller døre så ser mere her. Kunne du ligesom mig også godt tænke dig, at se hvad nogle forskellige ting eksempelvis kan koste at få lavet / leveret, så se på linket her.

Nu vil jeg tage min hammer og min netforbindelse og gøre alvor af mine planer – konen bliver glad, jeg bliver endnu gladere. Win-win med det hele. Måske kan jeg oven i købet nå at få det helle færdigt til 2017. Ikke dårligt overhovedet!

Rigtig god mandag og vi ses på den anden side af det nye år!


Leave a Comment