Hyggelig festlokale i København

Vi skal snart finde lokale til vores firma julefrokost, denne gang bliver det et arrangement for alle medarbejder i firmaet sammen og ikke opdelt i de forskellige afdelinger. Jeg kender ikke rigtig nogle fra de andre afdelinger end min egen, jeg har talt med nogle, men det var mest arbejde, så det bliver hyggeligt at lærer de andre at kende, forhåbentligt vil det føre til bedre kommunikation og samarbejde.

Jeg har fået ansvaret for at finde et lokale til arrangementet. Vi kommer til at bliver ca. Lidt over 150 medarbejdere, det er første gang vi bliver så mange til en firmafest, så jeg skal finde et stort lokale der kan rumme os alle sammen.

Det var lidt svært at finde et stort festlokale i København, som kan rumme 200 mennesker, men jeg faldt over Pladeværkstedet, efter at have søgt festlokaler kbh. Pladeværkstedet ligger på Refshaleøen lige overfor Langelinie, de har en 290 m2 stort lokale og en 150 m2 stor terrasse, som er omgivet af træer og ligger mindre end 100 meter fra Københavns havn. Man kan komme til og fra øen med havnebus, buslinje 37, eller bil, der er også en cykelbro hvis man vil gerne vil cykle, så der er mange muligheder for transport til og fra øen.

Jeg har været over og tjekket lokalet ud, det er dejligt stort perfekt til julefrokosten, terrassen er også meget stor og hyggelig. Jeg snakkede også med udlejeren, der vil blive pyntet op i hele december måned, så det skal jeg ikke tænke på. Jeg blev også sendt et tilbud på julemenu og fri bar, kaffe og chokolader.

Hvis du skal holde et større arrangement med over 150 gæster, vil jeg helt klart anbefale Pladeværkstedet. Det er et meget hyggeligt sted, nem at komme til og flotte omgivelser.


Leave a Comment