Nyt liv til gulvet

Vi har boet på Frederiksberg i mange år nu og vil gerne renovere vores hjem og give det en lille makeover. Børnene er blevet større og vil gerne have deres værelser malet om. Vi skal have malet alle væggene om i huset, især væggene i stuen, som ungerne har tegnet på da de var små.

Gulvet vil være vores største udfordring, vi har haft gulvtæpper der dækker hele gulvet både i stuen, på gangen og på soveværelserne. Da vi købte huset dengang for mange år siden, fik vi ikke ordnet gulvet, dengang syntes vi at det var lettere og bedre med gulvtæppe i hele huset, men nu vil vi gerne have gulvet tilbage, det er blevet besværligt med gulvtæppe og det er også rigtig gammelt. Hvis man spilder noget på det, er det svært at rengøre og tørre op

 Det gamle gulv under tæppet trænger til en god gang gulvafslibning, der er mørke pletter forskellige steder, som ikke kan rengøres med vand og sæbe. Der er også enkle splinter og revner i gulvet.

Efter nogle minutters søgning på gulvafslibning i Frederiksberg fandt vi Viking Gulvservice.

Jeg ringede til dem og aftalte en dag hvor de kunne komme forbi og kikke på vores gulve og komme med et tilbud der passer til vores behov og til en god pris.

Gulvet skulle slibes og derefter behandles.

Efter afslibningen kunne vi se hvor flot gulvet var før det blev slidt op. Vi besluttede os at få en ludbehandling til vores gulv, som ville fremhæve trægulvets naturlige struktur og give det et nyt liv, det er også lettere at rengøre og vedligeholde.

Gulvet ser ud som om der lige er blevet lagt ny gulv i hele huset, værelserne er blevet lysere og ser større ud. Vi skulle havde gjort det for længe siden. Jeg vil helt klart anbefale Viking Gulvservice, professionel og kompetent.


Leave a Comment