Mobil dækservice i Glostrup hjalp mig mandag morgen

Mandag morgen er ikke min foretrukne dag. Det er ikke nogen hemmelighed. Efter en skøn weekend, er det bare så træls at skulle sætte sig ind i bilen mandag morgen klokken 7.30 og drøne på arbejde. Her i morges var det Mobil dækservice i Glostrup, der blev min redning.

Jeg var næsten grædefærdig, da jeg satte mig ned i bilen og startede for motoren. Jeg nåede vitterligt at trille mere end en meter, før jeg opdagede, at mit dæk var flat… vitterligt flat, flat. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke havde set det, inden jeg satte mig ind i bilen. Nå, men jeg havde et møde på kontoret med de høje herrer i virksomheden klokken 10, og jeg var bange for ikke at nå det. Det var for sent at sætte mig ned i det offentlige, og jeg er for nærig til at betale en taxa, nu jeg ved, at jeg også skal betale for dækskifte senere.

Mobil dækservice i Glostrup – hjælp på under 1 time

Jeg kom heldigvis i tanke om Mobil Dækservice, et mobil dækservice-firma, som tager rundt i hovedstadsområdet og fikser dæk for private og erhverv. Jeg lavede en hurtig Google-søgning og fandt nummeret på firmaet, som jeg så ringede til. Heldigvis svarede han med det samme. Jeg fortalte ham om mit problem, mit bilmærke, min dæktype m.m. Han sagde, at han ville komme inden for en halv time med et nyt dæk. Det gjorde han så, og jeg har aldrig set en mand skifte et dæk så hurtigt.

Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at jeg var på vejen igen under en time, efter jeg havde opdaget, mit dæk var fladt.

Nu kan jeg ikke selv finde ud af at skifte dæk, men skal jeg gøre det en anden gang, så tror jeg egentlig bare, jeg ringer efter mobil dækservice i Glostrup igen.

Er uheldig ude for dig, så kan de helt klart anbefales.


Leave a Comment