Lækre Petit Nord Sandaler

Til alle forældre til enten drenge eller piger.

Jeg har fundet de flotteste sandaler til mine børn. Og ja, både til min søn men skam også til min datter. Jeg synes virkelig at det er rart endelig at have fundet en hjemmeside, som både tilbyder til drenge og piger, og stadig er HØJ kvalitet.

Det hele startede med at jeg søgte efter nogle sandaler til mine drenge. Jeg synes at det var lidt svært at finde de helt rigtige, men det er nok også fordi jeg bedst kan lide sko og tøj til piger 😊 Jeg fik anbefalet Petit Nord af min veninde, og tænkte jeg lige måtte give det et forsøg.

Måske det var bedst jeg ikke fik besøgt siden ……. HOLD NU OP hvor har de flotte ting!! Amen altså, det er helt vildt! Jeg er forelsket i alle deres ting, især petit nord sandaler!! Woow hvor er de flotte! Ja, man må da sige at børnepengene røg virkelig hurtigt efter at have besøgt deres side! Men ved i hvad? Jeg har slet ikke fortrudt det! Det er så flotte sko, sandaler, ballerinasko samt sneakers de har!

Man kan virkelig godt mærke at produkterne er udvalgt nøje samt lavet af rigtig god kvalitet. Man kan også se at de har ting på hver evig eneste detalje – ja selv lynlåsen har Petit Nord tænkt på! Jeg vil dog sige at de ligger i den høje ende rent prismæssigt, men jeg synes det er alle pengene værd! Jeg går i hvert fald meget op i at mine børn har noget ordentligt fodtøj. Hvem gør ikke det?.

Petit Nord får 5 stjerne fra familien Rasmussen, og kan kun anbefale dem! Det er i hvert fald blevet en af mors yndlings hjemmesider!

I kan se mere her . Jeg vil anbefale jer at tage en tur rundt på deres hjemmeside 😊


Leave a Comment