Redaktionens anbefalinger til en god it support

Hvis du har brug for en IT support, er det vigtigt du går med den rigtige. Det kan være meget svært at overskue, hvad præcist du har brug for, hvis det er du ikke er den store IT ekspert. Derfor har vi her på redaktionen valgt at skrive et lille indlæg, om hvad der er vigtigt at kigge på når det er det kommer til IT support.

Vigtige faktorer ved valg af IT Support

Når du kigger efter IT support, kan du med fordel kigge efter nogen med 24/7 support. Det er fordi det er vigtigt at dit website har høj uptime, ikke bare for dine kunder, men også Google. Det vil nemlig skade din placering hvis din website svigter meget, da den så bliver anset for at være mere upålidelig. Samtidig er de tidspunkter dit website bliver besøgt mest, ofte uden for normale arbejdstimer, og kan derfor ikke vente til dagen efter.

Du kan også kigge efter IT support med høj it security. Det er nemlig enormt vigtigt, både i form af beskyttelse mod hackere, men også af din data. I første tilfælde er det så de ikke kan overtage jeres side, eller lav rod i den. I den anden sammenhæng er det vigtigt at it security er høj. så hvis uheldet er ude og en harddisk dør i en server, at den også eksistere et andet sted. Det er specielt vigtigt hvis du har mange vigtige informationer eller media på din server som er uerstattelige.

Til sidst vil vi bestemt anbefale en it support med god server overvågning. Det er fordi det også vil kunne hjælpe med at beskytte din data, ligesom med it security, men også fordi der er mulighed for at tackle problemet inden det udvikler sig. Samtidig vil det hjælpe med din server drift er rigtig stærk, og derfor have rigtig høj uptime.

Hvis du leder efter et it firma der har alle de ovenstående it services og mere, kan vi her på redaktionen stærkt anbefale jer it-r. Hos it-r er der et stort fokus på IT support, og sørger derfor altid for at server overvågningen er i top, samt support 24/7 hvis uheldet er ude. Samtidig har de har de remote backup af dataen, samt en lynhurtig fiber forbindelse. Hvis det lyder som noget du kunne bruge, så kig på deres hjemmeside for mere information.


Leave a Comment