Søger du et skilsmisseskøde?

Nogle gange går tingene ikke lige som man havde forventet. Ja, vi lovede jo egentlig da vi blev gift i kirken at vi ville elske hinanden til døden os skiller. Som sagt går nogle ting bare ikke som planlagt. Jeg mener jo heller ikke at man skal være i et forhold hvis man er ulykkelig.

Det er jo sådan at min mand og jeg har fælleseje i boligen. Selvom vi gik fra hinanden var det meget rart at vi kunne snakke ordentligt til hinanden omkring de rent praktiske ting. Manden kunne flytte hjem til sin kammerat, men børnene og jeg fik lov til at blive i boligen.

Helt praktisk så er der jo en masse papir som skal være på plads omkring dette. Dette betyder at vi skulle have udarbejdet et skilsmisseskøde. Måske er der mange der ikke lige ved hvad det er, så for god ordens skyld forklar jeg lige hvad et skilsmisseskøde er:

Et skilsmisseskøde er faktisk en ændring i ens nuværende skøde hvor den enes ejerandel af den pågældende bolig overgår helt til anden part. Dette er noget man ikke kan undgå da det kræves af banken hvis der er tinglyst lån i den pågældende bolig.

Ja, vi ved jo alle godt hvor dyrt det kan være og skulle have fat i et advokatfirma. Og vi ved også at den aftalte pris aldrig holder 100%, da der altid kommer ekstra udgifter.

Men jeg fik dog anbefalet Skødecentret, som har fået rigtig finde anmeldelser. Vi havde en super fin dialog med dem, og de var 100% med os gennem hele processen. Og det bedste af det hele var at den aftalte pris omkring skilsmisseskødet holdte – som betyder at vi ingen ekstra udgifter havde undervejes!

Jeg kan virkelig anbefale Skødecentret, hvis man står i sådan en træls situation. De er så betænksomme og er med under hele processen.


Leave a Comment