Udvidelse af strømnet samt kapacitet med professionel hjælp

Vi har været ude i et større projekt her over den sidste måned, da vi valgte det endelig var til til at udvide vores IT og datacentre. Vores nuværende sted var købt til at have pladsen, men desværre var strømnettet ikke stærkt og optimeret nok til den her vægtklasse, og skulle derfor udskiftes. Vi var derfor ud og lede efter et elektriker firma der havde færdighederne til den her slags operation. Vi tog derfor sammen, og kontaktede en helt masse forskellige elektriker selskaber for at høre om det var noget de kunne klare, samt få et bud på hvad prisen ville ende på. Efter at være kommet igennem over en snes elektrikere, besluttede vi os for at vi havde forhørt os nok, og at det var på tide at tage et valg.

Valg af Elektriker

Vi endte med en elektriker fra Ringsted ved navn Birks El. Vi gik med dem fordi de havde haft en del tidligere erfaring med lignende situationer, og derfor virkede bedst kvalificeret for jobbet. Samtidig kom de også en med rigtig fordelagtig pris, der svær at modstå. Da det var et større projekt, kunne de ikke bare starte overnat. Selve operationen blev derfor planlagt en 30 dages tid ude i fremtiden. En af de store udfordringer for Birks El var at skulle arbejde og installere nye el værktøjer til os, uden at lave store forstyrrelser til server driften, da det ville direkte gå ind og impact uptime. Mens vi var ved det, fik vi også installeret generatorer, samt en dedikeret UPS til hver serverskab, så selv hvis strømmen røg, ville vi være i stand til holde driften i gang.

Resultatet

Birks El fik det hele op og køre efter et par ugers arbejde. Det var ikke uden stress og problemer, men overall blev driften ikke ramt stort. Vi vil derfor anbefale Birks El til alle der skal have lavet en større operation inden for deres el netværk, specielt hvis kvalitet er en prioritet. De har helt klart styr på deres fag.


Leave a Comment