Parterapi i Charlottenlund

Min mand og jeg har nærmest levet hver vores liv det sidste år og det er nok især mig, der har taget det tungt. En dag spurgte jeg lige ud min mand om vi skulle gå hver til sit eller om vi dybest set ønskede at blive sammen. Han kiggede helt forvirret på mig og sagde, at vi da havde det fint og at han slet ikke forstod mig. Da gik det op for mig, at vi levede på hver vores planet og at der måtte gøres noget, hvis vi skulle rede det her forhold. Jeg ledte derfor på nettet efter parterapi i Charlottenlund.

Et parforhold passer da sig selv

Min mand har altid svoret, at han aldrig skulle i parterapi, men det har jeg sagt til ham, at jeg ikke kan forstå. Han har jo taget en rigtig lang og fin uddannelse og har et krævende job – og her er det helt naturligt for ham at tage opfølgende kurser og uddannelse. Men det er som om, at han forventer, at nu er vi et par og så er alt godt. Han har en forventning om, at forholdet passer sig selv og ikke har behov for at blive passet og plejet – og jeg forstå slet ikke hans tilgang. Vi taler helt forbi hinanden og han opfatter parterapi som overflødigt og navlepilleri.

Et ultimatum

Men for 2 måneder siden satte jeg min mand stolen for døren og gav ham et ultimatum. Enten investerede han tid i vores forhold og gik med til parterapi eller også ville jeg forlade ham. Det ligner ikke mig at give et ultimatum, men jeg gider på den anden side heller ikke at spilde mit liv og en dag vågne op og ærgre mig over, at jeg ikke tog action, men bare lod stå til. Min man indvilligede heldigvis og vi gik i parterapi i Charlottenlund. I første omgang var min mand meget passiv, men nu er han kommet efter det og har forstået, at vi bare tog hinanden for givet og faktisk var gledet langt fra hinanden. Vi havde nærmest vendt ryggen til hinanden og var måske også lidt stolte og stædige og til sidst ville vi ikke længere række ud efter hinanden. Vi overhørte det lille barn i hver os, der fortvivlet kæmpede for at få os til at interessere os for hinanden igen, så vi atter kunne grine og være sammen igen. Hurra for parterapi i Charlottenlund – vi har genfundet vores indre barn.


Leave a Comment